Jdi na obsah Jdi na menu

GALVANOTERAPIE

I. 

Přístroj GALVANIC SPA je patentován v USA a jeho účinky jsou viditelné již po prvním použití. Používá se v kombinaci se speciálními Nu Skin vodivými gely s technologií age Loc, které transformují do buněk potřebné látky.

Využívá samonastavitelné nízko galvanické proudy, které ulehčují přenos klíčových složek do spodních částí pokožky až k samotným buňkám.

Galvanický proud působí do všech vrstev kůže, způsobí tam elektromagnetické pole, tím vznikne vibrace a uvolní se nečistoty, které se  vytáhnou ven z pleti. Současně pracuje s bazální vrstvou, podpoří štěpení buněk. Rozproudí se lymfa, zmírní se otoky a zprůchodní se póry až k buňkám.

Tento přístroj se používá pro obličej, krk, dekolt a vlasy.

Kontraindikace použití – přístroj není doporučeno používat pro osoby s  kardiostimulátorem, těhotné ženy, osoby s  kovovými implantáty v hlavě a pro lidi s epilepsií.
Pokud má někdo v ústech větší množství kovových implantátů, doporučuje se konzultace se stomatologem.

OBLIČEJ ( krk, dekolt )

Ošetřující vodivý gel pomáhá svými účinnými složkami obnovit strukturu pokožky, posilňuje krevní oběh a energii buněk. Již po prvním ošetření bude vaše pokožka hebčí a zdravější. Unavená a zatížená pokožka se naplní novou energií, uklidní se a zbaví stresu. 

Exkluzivní patentovaná technologie ageLOC umožňuje dosáhnout výsledků již po 5 minutách aplikace. Gely obsahují výtažky z měsíčku lékařského, mořských řas, vanilkové extakty zklidňující stav pokožky, arginin působící proti stresu a  hořčík na podporu buněčné energie.

Již po prvním použití se obličej zeštíhlí a omladí. Postupně  se sjednotí tonus pleti čímž se zmírní tmavé kruhy a váčky pod očima.

img_20171026_102653.jpg

 

 

 

 

 

 

 

         

 

VLASY

Vypadávání vlasů lze zabránit přípravkem Nutriol, který byl speciálně vyvinutý pro použití s přístrojem Galvanic Spa. Zlepší se kvalita vlasů a pokožky hlavy. Vyživuje a posiluje kořínky, hydratuje vlasy, zlepšuje objem a lesk, zajišťuje potřebné vitamíny.

22859838_1895618020754810_8692257868863899896_o.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

II.  

Přístroj GALVANIC BODY SPA  byl navržen pro použití na těle. V kombinaci s agel Loc gelem Body Shaping redukuje celulitidu, vyhlazuje a omlazuje pokožku celého těla. Zpevňuje povislé paže, břicho, stehna, hýždě, stimuluje a hydratuje pokožku.

Při pravidelném používání budete vypadat štíhlejší, hebčí, pevnější a mladší.

Laboratorní výzkumy ukazují, že ošetření za použití galvanického proudu mohou zlepšit působení omlazujících složek až po dobu 24 hodin.
Přímé galvanické proudy zlepšují osmotický tok. To je velmi důležité pro zlepšení dodání klíčových složek  age Loc gelů a krémů. P
ulsující proud zlepšuje vibraci tekutin, což podporuje zdravý krevní oběh.

Pulsující galvanické proudy pomáhají při stimulaci pokožky a zvyšování buněčné komunikace, pomáhají pokožku očistit a osvěžit a také pomáhají redukovat viditelné známky stárnutí.

Přístroj je určen k použití pouze na zdravou pokožku. Nepoužívá se pokud jsou na těle otevřené rány, zanícení. Nelze použít při  alergii na kovy. Omezení je v těhotenství,  při používání kardiostimulátoru, při epilepsii. 

Celulitida – pravidelným používáním jí lze odstranit pomocí speciálních gelů …díky jim se rozkládá tuk v problémových oblastech, snižuje se jeho ukládání, odstraňují se toxiny, zvyšuje se pevnost kůže a odstraňují se nelichotivé dolíčky.

  • ageLOC Nu Skin Body Shaping gel -  vyhlazuje tukové polštářky a celulitidu. Pokožku osvěží, pročistí a sníží viditelné známky stárnutí. Posiluje mezibuněčnou hmotu pokožky a pomáhá tak dosáhnout a udržovat její zdravý vzhled.
     

  • ageLOC Nu Skin Dermatic Effects – hydratační a zpevňující pleťové mléko obsahuje přísady, které pomáhají tlumit produkci tuku, stimulovat jeho štěpení a předcházet tukovýcm polštářků a celulitidě. Zároveň pokožku vyhlazuje.

img_20171026_103051.jpg